ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εκνευρισμένος με την εικόνα στη Λαμία ο Νταμπίζας

Ο Νίκος Νταμπίζας ήταν εκνευρισμένος με όσα είδε από την ομάδα στην πρόσφατη ήττα από τη Λαμία.

Εκνευρισμένος με την εικόνα στη Λαμία ο Νταμπίζας

Ο Νίκος Νταμπίζας ήταν εκνευρισμένος με όσα είδε από την ομάδα στην πρόσφατη ήττα από τη Λαμία.

Ο Παναθηναϊκός το τελευταίο διάστημα περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος και αυτό φαίνεται από τις εμφανίσεις του, αλλά και τα αποτελέσματα που έχει από την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά τις γιορτές. Με δυο ήττες από τη Λαμία και μια ισοπαλία με την Ξάνθη, οι “πράσινοι” έχουν δημιουργήσει ένα αρνητικό σερί, κάτι το οποίο πρέπει να σταματήσει, αρχής γενομένης από το αυριανό ματς Κυπέλλου ξανά κόντρα στη Λαμία.

Ο Νίκος Νταμπίζας ήταν εκνευρισμένος κυρίως με την εμφάνιση το απόγευμα της Δευτέρας, καθώς θεωρεί ότι οι ποδοσφαιριστές δεν μπήκαν όπως θα έπρεπε στο παιχνίδι και δεν έβγαλαν το 100%. Γι αυτό και χθες είχε κι αυτός – όπως και ο Γιώργος Δώνης – κάποια τετ α τετ με ποδοσφαιριστές, σε μια προσπάθεια να τους δείξει ότι θα πρέπει άμεσα να βελτιωθούν και να δείξουν ξανά το καλό τους πρόσωπο.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 96.211 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τόσο ο τεχνικός διευθυντής, όσο και ο προπονητής της ομάδας προσπαθούν να αφυπνήσουν τους ποδοσφαιριστές και να τους ανεβάσουν το ηθικό ενόψει της συνέχειας, ξεκαθαρίζοντάς τους, όμως, ότι υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις απ’ αυτούς από όλο τον Παναθηναϊκό οργανισμό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...