ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΙΡΩΤΣΟΣ

Ποιος Παϊρότζ και παραμύθια; Η πρόκριση πάνω απ’ όλα

Το παραμυθάκι με τον Παϊρότζ ξέμεινε από... δράκους, Ταϊλανδοί, Φιλλιπινέζοι και Έλληνες υποστηρικτές άλλων συλλόγων δε θα διοικήσουν τον Παναθηναϊκό, ο οποίος οφείλει να δείξει επιτέλους στη Λαμία ποιος είναι καλύτερος. Γράφει ο Βασίλης Μοιρώτσος.

Ποιος Παϊρότζ και παραμύθια; Η πρόκριση πάνω απ' όλα

Το παραμυθάκι με τον Παϊρότζ ξέμεινε από… δράκους, Ταϊλανδοί, Φιλλιπινέζοι και Έλληνες υποστηρικτές άλλων συλλόγων δε θα διοικήσουν τον Παναθηναϊκό, ο οποίος οφείλει να δείξει επιτέλους στη Λαμία ποιος είναι καλύτερος. Γράφει ο Βασίλης Μοιρώτσος.

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ μας τελείωσε και επίσημα πλέον, αφού η περιβόητη 21 Ιανουαρίου πέρασε και ο Ταϊλανδός, όπως αναμενόταν, δεν εμφάνισε δεκάρα τσακιστή. Τους φίλους της συμπαθούς Μουσκρόν λυπάμαι, που θα περιμένουν τα εκατομμύρια του μεγάλου και τρανού επενδυτή και εκατομμύρια δε θα βλέπουν. Και στον Παναθηναϊκό κάποιοι περίμεναν τα εκατομμύρια του Παϊρότζ, περίμεναν γήπεδα στο Βοτανικό, περίμεναν εκτόξευση και παιχταράδες, αλλά έμειναν στο να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Λες και δεν ήταν φανερό εδώ και 3-4 μήνες πως ο Ταϊλανδός δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τον Παναθηναϊκό.

Παϊρότζ

Προς γνώση και συμμόρφωση για τους επόμενους… σωτήρες που πιθανόν να εμφανιστούν. Καλό θα είναι ο κόσμος του Παναθηναϊκού να καταλάβει πλέον ότι δεν υπάρχουν σωτήρες που θα προσγειωθούν για να σώσουν τον Παναθηναϊκό και να μην καταπίνει αμάσητο ό,τι προσπαθούν να του σερβίρουν. Θα πρέπει κάποια στιγμή να λογοδοτήσουν όσοι πούλησαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Θα πρέπει να λογοδοτήσει και η κυβέρνηση, αν πράγματι υπήρξαν στελέχη της που έκαναν συναντήσεις με τον Ταϊλανδό και συζητούσαν – και – για τον Παναθηναϊκό. Αν και με τόσα παραμύθια, δύσκολο κι αυτό να είναι αληθινό. Όσα έγραψαν σήμερα στο Βέλγιο για τον Παϊρότζ δίνουν τις πρώτες απαντήσεις σχετικά με την όποια ενασχόλησή του με τον Παναθηναϊκό. Κλασικό παραμυθάκι το “βρήκα περισσότερα χρέη απ’ ότι περίμενα”, δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Κάτι θα έπρεπε να πει.

«Δώστε μου την μπάλα»
«Δώστε μου την μπάλα» 780 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Βέλγοι αναφέρουν κιόλας ότι θα ερωτηθεί όταν μιλήσει εκεί και για τον Παναθηναϊκό. Πρώτον, δεν πιστεύω ότι θα μιλήσει ούτε εκεί, όπως δεν το έκανε ούτε εδώ. Δεύτερον, καθόλου δε μας ενδιαφέρει τι θα πει για τον Παναθηναϊκό, μιας και ο συγκεκριμένος δεν είναι για τα μεγέθη του Παναθηναϊκού. Είχαμε γράψει και παλαιότερα σε τούτο εδώ το σάιτ, πως αν ο Παναθηναϊκός θέλει να διαλυθεί, μπορεί να το κάνει και μόνος του. Δε χρειάζεται ούτε Ταϊλανδούς, ούτε Φιλιππινέζους, ούτε Ισραηλινούς που δεν ξέρουμε από θα φέρουν τα λεφτά τους και που θα τα επενδύουν. Ούτε φυσικά Έλληνες που υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό! Και καλό θα είναι κάποια στιγμή να μας εξηγήσει και ο Αλαφούζος τι έλεγαν πίσω από τις κλειστές πόρτες των γραφείων του Φαλήρου με όλους αυτούς. Έλληνες και ξένους…

Ας αφήσουμε, λοιπόν, τον δήθεν σωτήρα στην ησυχία του, να μας αφήσει κι εκείνος στη δική μας και να προχωρήσουμε παρακάτω, με αρχή το ματς κόντρα στη Λαμία. Που θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουν πως δεν είναι από τη Βαρκελώνη η συγκεκριμένη ομάδα και δεν τη λένε Μπαρτσελόνα. Και να πετύχουν 2, 3 ή όσα γκολ χρειαστούν για να προκριθούν και να διατηρήσουν και το δικό τους κέφι και το κέφι του κόσμου σε υψηλά επίπεδα. Και φυσικά να διατηρήσουν ζωντανό έναν στόχο που έχουμε ξανά πει πως μπορεί να φτιάξει τη χρονιά του Παναθηναϊκού. Το αυριανό παιχνίδι με την ομάδα από τη Φθιώτιδα είναι “must win” για τον Παναθηναϊκό για πολλούς λόγους.

Τώρα καλούνται οι πράσινοι να δείξουν από τι μέταλλο είναι φτιαγμένοι, τώρα καλούνται να κερδίσουν και τον αντίπαλο και την πίεση που νιώθουν, τώρα καλούνται να πάρουν μια νίκη – πρόκριση που θα δώσει χαρά πρώτα στους ίδιους και θα τους κάνει να κερδίσουν πίσω τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση. Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη ομάδα από τη Λαμία κι ας έχασε δύο φορές σε διάστημα δέκα ημερών. Ας το αποδείξει για να σταματήσει και η κουβέντα γύρω από την υποτιθέμενη “κατάρα” με τη συγκεκριμένη ομάδα. Οι “κατάρες” δεν παίζουν μπάλα και για να κερδίσεις πρέπει να παίξεις ποδόσφαιρο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...