ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στον Παππά: «Είμαστε όλοι δίπλα σου» (pic)

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έστειλε το δικό της μήνυμα στον Νίκο Παππά για ταχεία ανάρρωση.

Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στον Παππά: «Είμαστε όλοι δίπλα σου» (pic)

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έστειλε το μήνυμα της στον Νίκο Παππά για ταχεία ανάρρωση.

Παππά

Ο Ελληνας γκαρντ του τριφυλλιού υπέστη ρήξη χιαστών σε μια ανύποπτη φάση στην προπόνηση και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, αφήνοντας, φυσικά, πολύ μεγάλο κενό στην περιφέρεια της ομάδας. Ολα αυτά στην τελευταία προπόνηση πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ για την Ευρωλίγκα.

Παππά

Η ΚΑΕ μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στα social media έγραψε χαρακτηριστικά: . «Περαστικά Νίκο. Είμαστε όλοι δίπλα σου».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 36.722 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

https://twitter.com/paobcgr/status/1088081464611213314

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...