ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πιτίνο: «Μεγάλο πλήγμα ο τραυματισμός του Παππά»

Ο Ρικ Πιτίνο έστειλε το δικό του μήνυμα για την απώλεια του Νίκου Παππά ενώ μίλησε και για την αυριανή αναμέτρηση με την Μακάμπι.

Πιτίνο: «Μεγάλο πλήγμα ο τραυματισμός του Παππά»

Ο Ρικ Πιτίνο κατά την αναχώρηση της ομάδας για το Τελ Αβίβ μίλησε για την απώλεια του Νίκο Παππά την οποία χαρακτήρισε και ως πολύ σημαντική.  Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού  αναφέρθηκε και στην επικείμενη αναμέτρηση με την Μακάμπι. Ο Αμερικανός προπονητής τόνισε ότι η προσεχής αντίπαλος του τριφυλλιού παίζει το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη και πως ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός για να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Παίζουν το καλύτερο τους μπάσκετ στη σεζόν. Κέρδισαν την Μπασρτσελόνα, την ΤΣΣΚΑ. Παίζει το καλύτερο μπάσκετ στην Euroleague. Εμείς γινόμαστε καλύτεροι στην άμυνα, αλλά δεν σουτάρουμε καλά»

«Η άμυνα πάντα είναι ένα κλειδί. Η άμυνά μας γίνεται καλύτερη. Αλλά δεν ευστοχούμε σε ανοικτά σουτ. Δεν θα έρθει ο Στεφ Κάρι! Πρέπει να είμαστε καλοί στην άμυνα, να μείνουμε κοντά και να εκτελέσουμε σωστά το πλάνο μας».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.329 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, για τον τραυματισμό του Νίκου Παππά, ο Πιτίνο ανέφερε: «Είναι ένας από αυτούς που σούταραν καλά. Είμαστε τυχεροί που έχουμε τον Σον Κιλπάτρικ. Οι τραυματισμοί είναι μέσα στο παιχνίδι. Ο Νίκος παίζει καλά, είναι ένα πλήγμα για την ομάδα μας. Του ευχόμαστε να γυρίσει σύντομα και δυνατός στη δράση».

Πιτίνο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.