ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εκτός ο Λάσμε με Μακάμπι, μέσα ο Βουγιουκας

Ο Στεφάν Λάσμε δεν ταξίδεψε με την αποστολή της ομάδας στο Τελ Αβίβ και την θέση του πήρε ο Ίαν Βουγιούκας,

Εκτός ο Λάσμε με Μακάμπι, μέσα ο Βουγιουκας

Ο Στεφάν Λάσμε, παρά τα όσα ακούγονταν, δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στο Τελ Αβίβ. Ο σέντερ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ δεν αντιμετωπίζει κάποιο θέμα τραυματισμού και αποτελεί καθαρά επιλογή του Πιτίνο.

Ο Στεφάν Λάσμε δεν πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις, γεγονός που έχει προβληματίσει άπαντες στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Λάσμε

Ο Ρικ Πιτίνο από την πλευρά του, αφήνοντας τον Λάσμε  εκτός αποστολής και παίρνοντας τον Βουγιούκα, έστειλε ένα μήνυμα στον Γκαμπονέζο.  Αξίζει να σημειωθεί ότι πρέπει να θεωρείτε δεδομένο, πως ο Άντριαν Πέιν θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.589 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ κάτω από την ρακέτα είναι μεγάλο και ο Ρικ Πιτίνο ελπίζει ότι ο Πέιν θα υ δώσει λύση τόσο στο ριμπάουντ όσο και στο σκοράρισμα.

Μην ξεχνάμε και στην σημαντική απώλεια του Νίκου Παππά, ο οποίος θα μείνει χάσει σίγουρα το υπόλοιπο της σεζόν.

Λάσμε

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.