ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αρμενάκας: Φωτορεπορτάζ από την υπογραφή του συμβολαίου του (Pic)

Δείτε φωτορεπορτάζ από την υπογραφή του συμβολαίου του Πάνου Αρμενάκα με τον Παναθηναϊκό.

Αρμενάκας: Φωτορεπορτάζ από την υπογραφή του συμβολαίου του (Pic)

Ο Πάνος Αρμενάκας είναι και επίσημα από σήμερα παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο για 2,5 χρόνια και θα ενταχθεί άμεσα στο «τριφύλλι».

Μάλιστα μέρος της ανακοίνωσης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέφερε: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Πάνου Αρμενάκα. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών και έγινε το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της χειμερινής περιόδου. Ο Αρμενάκας πήρε τη φανέλα με τον αριθμό 33.»

Δείτε φωτορεπορτάζ:

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.648 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Αρμενάκας
Αρμενάκας
Αρμενάκας

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.