ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κιλπάτρικ: «Θα επιστρέψεις ακόμα πιο δυνατός πολεμιστή» (Pic)

Ο Σον Κιλπάτρικ έστειλε μήνυμα συμπαράστασης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στον Νίκο Παππά.

Κιλπάτρικ: «Θα επιστρέψεις ακόμα πιο δυνατός πολεμιστή» (Pic)

Ο Σον Κιλπάτρικ αναφέρθηκε στον Νίκο Παππά και του ευχήθηκε να γυρίσει σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Κιλπάτρικ έγραψε χαρακτηριστικά:

«Πολεμιστή γίνε καλά σύντομα αδερφέ! Προσεύχομαι για σένα, σε ξέρω και πιστεύω ότι θα επιστρέψεις 100 φορές πιο δυνατός».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.244 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Κιλπάτρικ

Ο Έλληνας γκαρντ στάθηκε πολύ άτυχος και υπέστη σήμερα ρήξη χιαστών. Ο Παππάς θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και άπαντες στον Παναθηναϊκό είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι για το γεγονός αυτό.

Ο Ρικ Πιτίνο είχε επενδύσει αρκετά στον Παππά και από τις δηλώσεις του φάνηκε ότι τον έχει προβληματίσει αρκετά το γεγονός ότι θα απουσιάσει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.