ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EUROLEAGUE

Μακάμπι-Παναθηναϊκός: Δεν υπάρχει άλλος δρόμος

Στην έδρα της Μακάμπι, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα παλέψει για να πάρει «διπλό», το οποίο θα τον διατηρήσει ζωντανό όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση

Μακάμπι-Παναθηναϊκός: Δεν υπάρχει άλλος δρόμος

Τη Μακάμπι αντιμετωπίζει σήμερα (21:30) ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και τα περιθώρια έχουν στενέψει. Έτσι όπως έχουν «έρθει» τα πράγματα, η νίκη είναι μονόδρομος και το αποψινό ματς τελικός… επιβίωσης για τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Ο Παναθηναϊκός θα παλέψει για να επιστρέψει στην Αθήνα με το «διπλό», το οποίο θα τον βάλει εκ νέου σε τροχιά οκτάδας και παράλληλα θα κόψει τη φόρα της… φορμαρισμένης Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου, η οποία έχει κοινούς στόχους με τους «πράσινους».

Η ομάδα του Πιτίνο θα μπει στο παρκέ της έδρας της Μακάμπι δίχως τον Νίκο Παππά (ρήξη χιαστού), αλλά και τους Κιθ Λάνγκφορντ και Στεφάν Λάσμε. Αντίθετα, ο Άντριαν Πέιν ετοιμάζεται για το… δεύτερο ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα, έχοντας ως στόχο να δώσει λύσεις στη ρακέτα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.164 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλην της καλής φόρμας της οποίας βρίσκεται η Μακάμπι, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ καλείται να ξεπεράσει το πρόβλημα διαχείρισης που έχει στα ματς εκτός ΟΑΚΑ, αλλά και την καυτή έδρα του Τελ Αβίβ, καθώς χθες οι γηπεδούχοι ανακοίνωσαν το sold out στη Menora Mivtachim Arena.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Γιάκουμπ Ζαμοΐσκι (Πολωνία).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.