ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Oι λεπτομέρειες του deal για τη νέα φανέλα

Τι θα λάβει ο Παναθηναϊκός από τη συμφωνία με την ιταλική εταιρεία Robe di Kappa. Τα υλικά αλλά και τα χρηματικά κέρδη που θα έρθουν στους «πράσινους».

Παναθηναϊκός: Oι λεπτομέρειες του deal για τη νέα φανέλα

Ο Παναθηναϊκός θα κινείται σε ιταλικό στυλ από τη νέα σεζόν, έχοντας έρθει σε συμφωνία με την εταιρεία «Kappa». Μια συμφωνία η οποία φέρνει αναμνήσεις από το παρελθόν, καθώς η εν λόγω εταιρεία είχε σχεδιάσει τη φανέλα της ομάδας στα μέσα της δεκαετίας του ’90.

Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Sportime, αναφέρεται στα οφέλη που θα αποκομίσει ο Παναθηναϊκός από τη νέα συμφωνία για τη φανέλα. Σε οικονομικό επίπεδο, οι «πράσινοι» θα λαμβάνουν 250.000 ευρώ ετησίως, μαζί με κάποια μπόνους επίτευξης στόχων, με τα συνολικά οφέλη να ξεπερνούν τις 500.000 ευρώ σε βάθος διετίας.

Από την πλευρά της, η εταιρεία θα προμηθεύει όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού, από την ακαδημία έως την ανδρική ομάδα, με αθλητικό εξοπλισμό κόστους 750.000 ευρώ ετησίως. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι Ιταλοί θα σχεδιάσουν για λογαριασμό του τριφυλλιού 4.000 εμφανίσεις (για την Κ8 έως την ανδρική ομάδα), αλλά και 180 μπουφάν πάγκου.

Nικολογιάννης: «Απαράδεκτη η ενέργεια του Κουρμπέλη, γκρεμίζει ό,τι έχτισε ο Παναθηναϊκός»
Nικολογιάννης: «Απαράδεκτη η ενέργεια του Κουρμπέλη, γκρεμίζει ό,τι έχτισε ο Παναθηναϊκός» 6.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την Τετάρτη, ο Παναθηναϊκός έστειλε εκπρόσωπο στην Ιταλία ώστε να πέσουν οι υπογραφές και να αρχίσουν οι συζητήσεις που θα αφορούν τον σχεδιασμό της νέας φανέλας, με τα αποκαλυπτήρια να λαμβάνουν χώρα λίγο πριν από την έναρξη της επόμενης σεζόν.

loading...