ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Παίρνει την πρόκριση ο Παναθηναϊκός

Οι στοιχηματικές προτάσεις από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Παίρνει την πρόκριση ο Παναθηναϊκός

Σε Κύπελλο Ελλάδας και Ευρωλίγκα στρέφεται η προσοχή μας στοιχηματικά σήμερα, Πέμπτη (24/01). Θα μας απασχολήσουν τα παιχνίδια Παναθηναϊκός – Λαμία και Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός, ενώ μία ακόμη πρόταση προκύπτει από το Κύπελλο Τουρκίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Sportingbet, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Μπορεί την ανατροπή ο ΠΑΟ

Ξεκινάμε από το Κύπελλο Ελλάδας και τον αγώνα Παναθηναϊκός – Λαμία. Η ομάδα του Μάκη Χάβου έχει αποκτήσει προβάδισμα για την πρόκριση, καθώς στο πρώτο ματς επικράτησε με 1-0 χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαράλες στο 52ο λεπτό. Οι δύο ομάδες, μάλιστα, αναμετρήθηκαν τη Δευτέρα (21/01) για τη Σούπερλιγκ ξανά στη Λαμία, με το σύλλογο από τη Φθιώτιδα να παίρνει και πάλι τη νίκη με 1-0!

Το θεωρητικό φαβορί του “ζευγαριού” όταν έγινε η κλήρωση, ο Παναθηναϊκός, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και καλείται να κάνει την ανατροπή αν θέλει να μπει στην κλήρωση της προημιτελικής φάσης.  Το συγκρότημα του Δώνη είναι αήττητο φέτος στο ΟΑΚΑ, σε εννέα παιχνίδια εκεί σε όλες τις διοργανώσεις μετά έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες, ενώ θα μπει “υποψιασμένο” στον αγωνιστικό χώρο και με ισχυρό κίνητρο μετά τις δύο σερί ήττες από τη σημερινή του αντίπαλο. Οι φιλοξενούμενοι, δε, θα παραταχθούν με αρκετές απουσίες, καθώς εκτός αποστολής έμειναν, μεταξύ άλλων, ο βασικός τερματοφύλακας Σαράνοφ, ο φορ Μπαράλες, ενώ τραυματίες είναι οι σημαντικοί χαφ Μπλάζιτς και Μπερτόλιο. Το ενδεχόμενο να πάρει την πρόκριση ο Παναθηναϊκός το βρίσκουμε στο διόλου αμελητέο 2.05 και αξίζει να μπει στις επιλογές μας.

Κερδίζει η Κασίμπασα

Η δεύτερη πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι προκύπτει από την Τουρκία και πιο συγκεκριμένα τον αγώνα Κασίμπασα – Αλάνιασπορ. Πρόκειται για τη δεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη φάση των “16”, με το πρώτο ματς να έχει ολοκληρωθεί ισόπαλο χωρίς τέρματα. Η συνάντηση έχει φαβορί και αυτό δεν είναι άλλο από τους γηπεδούχους. Έρχονται από την εντός έδρας “γκέλα” στο πρωτάθλημα με τη Ρίζεσπορ (ήττα 0-1) και σήμερα θέλουν να βγάλουν αντίδραση κόντρα σε μία αντίπαλο που έχει κατά κύριο λόγο την προσοχή της στραμμένη στην προσπάθεια που κάνει για τα διατηρηθεί στην κατηγορία, απέχοντας μόλις τέσσερις βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Πιστεύουμε πως θα “μιλήσουν” η έδρα και η ποιότητα της Κασίμπασα, που θέλει να φτάσει μακριά στο Κύπελλο, θα πάμε με τον “άσσο” σε απόδοση 18.5.

Χαμηλό σκορ στην Πόλη

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και την αναμέτρηση Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός. Η ομάδα του Ομπράντοβιτς διαθέτει την καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης, δεχόμενη 73.8 πόντους ανά αγώνα, ενώ οι “ερυθρόλευκοι” την τρίτη κορυφαία, με μόλις 76.3 πόντους παθητικό κατά μέσο όρο. Περιμένουμε χαμηλό σκορ σήμερα στην Πόλη, κάτι που συνέβη και στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων στο ΣΕΦ, όπου οι Τούρκοι κέρδισαν με 72-73. Επιλογή, επομένως, θα αποτελέσει το Under 156.5 πόντοι, ενδεχόμενο το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.91.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστέρα και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE