ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Μεγάλο πλήγμα στα ταμεία, εάν αποκλειστεί

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι αντιμέτωπος με την απειλή αποκλεισμού, κάτι που θα φέρει... διπλή ζημιά.

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Μεγάλο πλήγμα στα ταμεία, εάν αποκλειστεί

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ηττήθηκε και στο Τελ Αβίβ και πλέον τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά, όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση. Οι «πράσινοι» πρέπει να κάνουν τεράστιο step up στα επόμενα ματς προκειμένου να μην αποφύγουν το μοιραίο, μένοντας εκτός πλέι οφ μετά από χρόνια.

Ενδεχόμενη απουσία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ από την επόμενη φάση της Euroleague δεν αποτελεί μονάχα θέμα γοήτρου, αλλά θα υπάρξει και θέμα οικονομικής φύσεως, με τον σύλλογο να χάνει αρκετά έσοδα, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει περαιτέρω στη διοργάνωση.

Υπολογίζοντας τις προσθήκες των Κιλπάτρικ και Πέιν, την πρόσληψη του Ρικ Πιτίνο αλλά και την ενδεχόμενη απώλεια εσόδων από τα εισιτήρια και ενδεχόμενες χορηγικές συμφωνίες που θα «τρέξουν» σε περίπτωση συμμετοχής της ομάδας στα πλέι οφ, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα βρεθεί ζημιωμένος με απώλειες εκατομμυρίων.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 15.313 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάντως, η regular season δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη και υπάρχουν δέκα παιχνίδια στα οποία ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ καλείται να παλέψει για να αλλάξει τη μοίρα της, η οποία πλέον δεν εξαρτάται καθαρά από εκείνη, όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση (8-12 ρεκόρ, 12η θέση).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.