ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Σύγχυση με τις αλλαγές στην παράταση

Προ εκπλήξεως βρέθηκε ο Γιώργος Δώνης και ο Παναθηναϊκός λίγο πριν από την παράταση στο ματς με τη Λαμία.

Παναθηναϊκός: Σύγχυση με τις αλλαγές στην παράταση

Ο Παναθηναϊκός είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του στην κανονική διάρκεια του ματς με τη Λαμία. Ο Δώνης είχε περάσει στο παιχνίδι τους Κουρμπέλη, Βέργο και Εμμανουηλίδη, με τον τελευταίο να σκοράρει, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση.

Λίγο πριν την έναρξη του εξτρά χρόνου, ο Δώνης θέλησε να κάνει χρήση του νέου κανονισμού, μέσω τέταρτης αλλαγής. Κανονισμός, ο οποίος έχει περαστεί από τη FIFA και προβλέπει δικαίωμα τέταρτης αντικατάστασης παίκτη, σε περίπτωση που υπάρξει παράταση σε ματς.

Τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και η Λαμία θέλησαν να κάνουν την αλλαγή που, σύμφωνα με τη FIFA δικαιούνταν, αλλά τους σταμάτησε ο… Παπαπέτρου. Ο ρέφερι της αναμέτρησης ενημέρωσε τους δύο κόουτς, Δώνη και Χάβο, στο ότι δεν έχουν δικαίωμα άλλης αλλαγής. Ο λόγος;

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.172 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως ανέφερε ο Παπαπέτρου, ο κανονισμός αυτός μπορεί να ισχύει στη FIFA, αλλά όχι στο Κύπελλο Ελλάδος, καθώς η ΕΠΟ δεν τον έχει περάσει στην προκήρυξη της διοργάνωσης!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.