ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: 4/22 στο Ισραήλ, 30% στο σύνολο!

Ο Παναθηναϊκός δεν βρίσκει με τίποτα λύσεις έξω από τα 6.75μ., γεγονός που τον... πληγώνει.

Παναθηναϊκός: 4/22 στο Ισραήλ, 30% στο σύνολο!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ηττήθηκε και στο Τελ Αβίβ, χάνοντας ακόμη ένα κρίσιμο ματς στη φετινή Euroleague. Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να νικήσουν τη Μακάμπι, αλλά ούτε και να υπερασπιστούν τη διαφορά που είχαν στο παιχνίδι της Αθήνας. Κάπως έτσι, έδωσαν το πάνω χέρι στην ομάδα του Σφαιρόπουλου, σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Όπως συμβαίνει φέτος, έτσι και το βράδυ της Πέμπτης, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ήταν υπερβολικά άστοχος έξω από τα 6.75μ. Δεν βρήκε τα σουτ τα οποία θα μπορούσαν να βάλουν σε πραγματικό κίνδυνο το προβάδισμα της Μακάμπι, κάθε φορά που προσπαθούσε να πλησιάσει τους γηπεδούχους. Συνολικά, οι «πράσινοι» επιχείρησαν 22 τρίποντα, ευστοχώντας στα 4. Οι Λεκαβίτσιους, Παπαπέτρου, Κιλπάτρικ και Λοτζέσκι ήταν οι μόνοι που βρήκαν στόχο έξω από τα 6.75μ, στο απογοητευτικό 18.4% της ομάδας στα σουτ τριών πόντων.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και οι υπόλοιποι

Συνολικά, τα τρίποντα πληγώνουν τον φετινό Παναθηναϊκό, ιδίως στα εκτός έδρας ματς. Κάθε φορά που γίνεται προσπάθεια για υπέρβαση, «σκοντάφτει» πάνω σε κρίσιμους τομείς όπως τα ριμπάουντ που χάνονται αλλά και τα σουτ, με την ομάδα του Πιτίνο να εξακολουθεί να διατηρεί την τελευταία θέση στη λίστα των ομάδων της Euroleague στο τρίποντο.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.084 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έπειτα από 20 ματς, ο Παναθηναϊκός έχει ποσοστό 30.19% στα σουτ τριών πόντων, επιχειρώντας 414 σουτ και βάζοντας μόλις τα 125. Η επίδοση αυτή τον έχει ρίξει στην τελευταία θέση ανάμεσα στις υπόλοιπες 15 ομάδες. Οι Νταρουσάφακα (30.34%) και Γκράν Κανάρια (33%) είναι στην 15η και 14η θέση αντίστοιχα, ενώ την πρωτιά έχει η Φενέρ με 43.92%!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.