ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Μέχρι τότε μπορεί να κάνει ένσταση

Μέχρι πότε μπορεί να καταθέσει ένσταση ο Παναθηναϊκός για τις αλλαγές Κυπέλλου με τη Λαμία.

Παναθηναϊκός: Μέχρι τότε μπορεί να κάνει ένσταση

Μέχρι πότε μπορεί να καταθέσει ένσταση ο Παναθηναϊκός για τις αλλαγές Κυπέλλου με τη Λαμία.

Όπως σας γράψαμε και σε προηγούμενο κείμενο, οι πράσινοι σκέφτονται σοβαρά να κάνουν ένσταση για τις αλλαγές στο ματς του Κυπέλλου με τη Λαμία και το λάθος του διαιτητή Παπαπέτρου.

Προς το παρόν, τίποτε δεν είναι σίγουρο, τη στιγμή που υπάρχει μια έντονη φημολογία ότι οι άνθρωποι της ομάδας γέρνουν προς την κατάθεση ένστασης.

«Καταπράσινο» το ΔΑΚ Λαμίας!
«Καταπράσινο» το ΔΑΚ Λαμίας! 4.497 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η τελική απόφαση ανήκει στον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος βρίσκεται εκτός Ελλάδας. Οι «πράσινοι» έχουν περιθώριο δυο εργάσιμων για να κάνουν την ένσταση. Κάτι που σημαίνει ότι αυτό, αν τελικά αποφασιστεί, θα πρέπει να γίνει μέχρι τη Δευτέρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.