ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φήμες για Παναθηναϊκό και Βασιλειάδη!

Tι ισχύει με Λάνγκφορντ και πώς θα το γυρίσει ο Γιαννακόπουλος;

Φήμες για Παναθηναϊκό και Βασιλειάδη!

Ο Παναθηναϊκός, μετά και την ήττα από τη Μακάμπι, είναι σε πολύ δύσκολη θέση, όσον αφορά στην πρόκριση στην οκτάδα της Ευρωλίγκας.

Πλέον ψάχνει ένα μικρό θαύμα. Δεν είναι μόνο ότι δεν παίζει καλά. Δεν είναι ότι δεν εμπνέει. Δεν είναι ότι δεν μπορεί να υπολογίζει σε Νίκο Παππά και Κιθ Λάνγκφορντ. Είναι κι ότι έχει μία νίκη λιγότερη από ορισμένους από τους αντίζηλούς του με τη Μακάμπι και τη Ζαλγκίρις (με τους Λιθουανούς ισοβαθμεί) να έχουν και το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας. Το τρένο δεν έχει χαθεί ακόμα, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι σίγουρα με το μέρος του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά εδώ

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.780 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.