ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μακέντα: «Δεν αρχίσαμε καλά το 2019 και πρέπει να μείνουμε ήρεμοι»

Ο Φεντερίκο Μακέντα στο πλαίσιο της βράβευσης του από τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ , έκαναν απολογισμό για τις πρώτες μέρες του 2019.

Μακέντα: «Δεν αρχίσαμε καλά το 2019 και πρέπει να μείνουμε ήρεμοι»

Αναλυτικά όσα είπε ο Φεντερίκο Μακέντα :

Για τον Παναθηναϊκό: Θα πάμε βήμα-βήμα. Δεν αρχίσαμε το 2019 όπως θα θέλαμε, αλλά πρέπει να μείνουμε ήρεμοι. Το ποδόσφαιρο έχει πάνω και κάτω. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, να θέσουμε νέους στόχους και να τα δώσουμε όλα για τη φανέλα, την ομάδα και τους παίκτες. Είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε ως το τέλος.

Για τους μικρούς του και πως νιώθει: Νιώθω γέρος! Μιλώντας σοβαρά, έχουμε ένα καλό γκρουπ από νέα παιδιά, που παίζουν στην ομάδα και έχουν βοηθήσει πολύ. Νιώθω υπεύθυνος να τους βοηθήσω, ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος και πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε ως σύνολο.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.885 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: Ήξερα κάποια πράγματα. Κυρίως γνώριζα 2-3 ομάδες, για παράδειγμα ήξερα ότι το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ήταν ένα από τα σπουδαία ντέρμπι που μπορούσες να αγωνιστείς. Η ατμόσφαιρα είναι μοναδική και πρόκειται για δύο σπουδαίους συλλόγους. Εγώ ανήκω στον Παναθηναϊκό, νιώθω εξαιρετικά και την επόμενη φορά που θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό, έχουμε ως στόχο να τον νικήσουμε.

Για τον δεσμό του με την Γιουνάϊτεντ: Η βάση υποστηρικτών της Γιουνάϊτεντ στον πλανήτη είναι κάτι εκπληκτικό. Εκπλήσσομαι που βρίσκω τόσους πολλούς στην Αθήνα. Είναι ευχάριστο για μένα, επειδή ζω εδώ τώρα, να βρίσκω τόσους υποστηρικτές της ομάδας.

Για τις πιο δυνατές του αναμνήσεις με Μάντσεστερ: Ναι, ισχύει. Η Μάντσεστερ συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες δυνάμεις του ποδοσφαίρου. Ήμουν ένα νεαρό παιδί και ήταν η ανάδειξη μου, με έμαθαν πολλοί. Ευτυχώς ακόμα δεν έχω μεγαλώσει πολύ και ελπίζω να βιώσω ανάλογες στιγμές στο μέλλον.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.