ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Πράσινη» OPEN WEEK στο Μαρούσι

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με ανακοίνωση του προσκάλεσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού «Πράσινη» OPEN WEEK στο Μαρούσι.

«Πράσινη» OPEN WEEK στο Μαρούσι

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην εκδήλωση «OPEN WEEK», που διοργανώνει στα πλαίσια του προγράμματος Be Active, σε συνεργασία με το Γραφείο Εθελοντισμού & Νέας Γενιάς, την ΚΕΔΑ και το τμήμα Υποστήριξης Δομών Εκπαίδευσης του Δήμου Αμαρουσίου.

Η εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, θα πραγματοποιηθεί από 28/01/2019 έως 01/02/2019 στις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου του ΟΑΚΑ, από τις 15:30 έως 20:00 και αφορά τα αθλήματα Κολύμβησης, Υδατοσφαίρισης και Καταδύσεων.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η παρουσία σας θα δώσει μεγάλη χαρά».

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή των παιδιών είναι η ιατρική βεβαίωση, ενώ για τις καταδύσεις και την υδατοσφαίριση είναι απαραίτητη η πλεύση χωρίς βοηθήματα. Τηλέφωνα για ραντεβού και πληροφορίες: 2106826659 – 6979090941.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.