ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βασιλακόπουλος: «Ελπίζω να έχουμε μαζί μας τον Γιάννη»

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος μίλησε για την πιθανότητα συμμετοχής του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Μουντομπάσκετ του 2019.

Βασιλακόπουλος: «Ελπίζω να έχουμε μαζί μας τον Γιάννη»

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος είπε τα εξής στην κάμερα της ΕΡΤ, για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο:

«Ποιος δεν θέλει να έχει στην Εθνική του ομάδα έναν πολύ μεγάλο αθλητή που σήμερα παίρνει βραβεία και διακρίσεις στο ΝΒΑ; Είναι ένα παιδί που έμαθε μπάσκετ στην Ελλάδα και η Ελλάδα τον βοήθησε πολύ και πολλές πλευρές. Σήμερα βρίσκεται στις ΗΠΑ παίζοντας με ελληνικό διαβατήριο, το ίδιο συνέβη και με τα αδέρφια του. Ελπίζω να είναι μαζί μας στο Παγκόσμιο, όπως και τα αδέρφια του. Είναι μία πολύ καλή οικογένεια που αγαπά την Ελλάδα».

Ενώ για το αν υπάρχει η δυνατότητα καλής πορείας από την Εθνική, ανέφερε: «Η δυνατότητα υπάρχει, το υλικό υπάρχει. Από εκεί και πέρα, σε αυτές τις συναντήσεις αυτού του επιπέδου δεν μπορείς να είσαι βέβαιος για τις διακρίσεις. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αυτή η ομάδα, η οποία δεν απαρτίζεται από την αφρόκρεμα του ελληνικού μπάσκετ λόγω της κόντρας που υπάρχει στην Ευρώπη, εξασφάλισε πολύ νωρίς την πρόκριση. Ήταν η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο της Κίνας».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.223 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.