ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παναθηναϊκός: Άνετη νίκη στα Βριλήσσια

Ο Παναθηναϊκός πέρασε με άνεση από την έδρα του ΦΟ Βριλησσίων (3-0 σετ) και έπιασε προσωρινά την πρώτη θέση στην Pre League.

Παναθηναϊκός: Άνετη νίκη στα Βριλήσσια

Ο Παναθηναϊκός πέρασε με άνεση από την έδρα του ΦΟ Βριλησσίων, επικρατώντας με 3-0 σετ της τοπικής ομάδας. Τα φίνα κορίτσια του βόλεϊ έπιασαν με αυτή τη νίκη την πρώτη θέση της Pre League και περιμένουν το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ με τον ΖΑΟΝ.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την οριακή ήττα του στην Πυλαία με 3-2 σετ και συνεχίζει να πιέζει τον «δικέφαλο του Βορρά». Οι «πράσινες» πήραν εύκολα το πρώτο σετ με 25-17, ενώ κατέκτησαν και το δεύτερο, αν και δυσκολεύτηκαν, οδηγώντας ουσιαστικά το παιχνίδι στο άνετο 3-0, με το τρίτο σετ να λήγει στο 25-19.

Τα σετ: 17-25, 24-26, 19-25

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.