Ο Ινσούα μίλησε στη Real News μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη Λαμία. Ο Αργεντινός μπακ χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδος και τόνισε ότι πρέπει άπαντες να συνεχίσουν μαζί, σαν μια οικογένεια και να μην παρατήσουν τις προσπάθειές τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ινσούα:

«Είμαστε ο Παναθηναϊκός, η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και θα συνεχίσουμε πιο δυνατά. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από αυτή την εξέλιξη, αλλά δεν θα τα παρατήσουμε. Προχωράμε όλοι μαζί, είμαστε οικογένεια, που σημαίνει ενωμένοι στις νίκες και ακόμη πιο ενωμένοι και δεμένοι όταν μας βρίσκουν δυσκολίες.

Το πρωτάθλημα έχει δρόμο μπροστά του και οι φιλοδοξίες μας δεν τελείωσαν, θα παλέψουμε κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος για να τερματίσουμε ψηλά και εκεί που θέλουμε και μπορούμε. Μπροστά μας είναι η Λάρισα, αφοσιωνόμαστε στον αγώνα αυτό και μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη.

Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, τον ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα συμπαράσταση και τη στήριξή του και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε προκειμένου στο φινάλε της περιόδου να τον ικανοποιήσουμε με την επίδοσή μας»

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS