ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ινσούα: «Προχωράμε όλοι μαζί, δεν θα τα παρατήσουμε»

Ο Εμάνουελ Ινσούα έστειλε το δικό του μήνυμα μετά τον αποκλεισμό με τη Λαμία, ενόψει της συνέχειας στην Super League.

Ινσούα: «Προχωράμε όλοι μαζί, δεν θα τα παρατήσουμε»

Ο Ινσούα μίλησε στη Real News μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη Λαμία. Ο Αργεντινός μπακ χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδος και τόνισε ότι πρέπει άπαντες να συνεχίσουν μαζί, σαν μια οικογένεια και να μην παρατήσουν τις προσπάθειές τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ινσούα:

«Είμαστε ο Παναθηναϊκός, η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και θα συνεχίσουμε πιο δυνατά. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από αυτή την εξέλιξη, αλλά δεν θα τα παρατήσουμε. Προχωράμε όλοι μαζί, είμαστε οικογένεια, που σημαίνει ενωμένοι στις νίκες και ακόμη πιο ενωμένοι και δεμένοι όταν μας βρίσκουν δυσκολίες.

Το πρωτάθλημα έχει δρόμο μπροστά του και οι φιλοδοξίες μας δεν τελείωσαν, θα παλέψουμε κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος για να τερματίσουμε ψηλά και εκεί που θέλουμε και μπορούμε. Μπροστά μας είναι η Λάρισα, αφοσιωνόμαστε στον αγώνα αυτό και μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.420 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, τον ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα συμπαράσταση και τη στήριξή του και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε προκειμένου στο φινάλε της περιόδου να τον ικανοποιήσουμε με την επίδοσή μας»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.