ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα ψέματα του διαιτητή για τη φάση του πέναλτι στον Μακεντα στο τέλος!

Σοβαρά και δικαιολογημένα τα πράσινα παράπονα για τη σημερινή διαιτησία του Παπαδόπουλου, ο οποίος αρνήθηκε να δώσει δύο πέναλτι στον Παναθηναϊκό.

Τα ψέματα του διαιτητή για τη φάση του πέναλτι στον Μακεντα στο τέλος!

Πολλή συζήτηση έχει σηκώσει η απόφαση του διαιτητή, Γιάννη Παπαδόπουλου, να μη δώσει το καταφανέστατο πέναλτι που έκανε ο Ζίζιτς πάνω στον Μακέντα στο 88′. Έπειτα από γύρισμα του Κουλιμπαλί, ο Ιταλός ήταν έτοιμος να σπρώξει με το κεφάλι την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο Ζίζιτς τον τράβηξε με αποτέλεσμα να τον ρίξει στο έδαφος και να μην προλάβει ο Μακέντα να έρθει σε επαφή με την μπάλα. Πέναλτι και αποβολή, ωστόσο ο Παπαδόπουλος έδειξε να συνεχιστεί το ματς και έδειξε άουτ.

Ο ίδιος, μετά το τέλος του ματς και σε διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, ισχυριζόταν πως δεν έδωσε το πέναλτι, όχι γιατί δεν το είδε, αλλά γιατί νωρίτερα έχει σφυρίξει φάουλ και έχει σταματήσει επί της ουσίας τη φάση! Κάτι που δεν ισχύει, αν δει κάποιος το ριπλέι της φάσης. Ο Παπαδόπουλος βλέπει την μπάλα να καταλήγει άουτ και το υποδεικνύει με τη χαρακτηριστική κίνηση. Δεν έχει υποδείξει κανένα φάουλ, με τον Κρίστινσον να στήνει την μπάλα στη μικρή του περιοχή για την εκτέλεση του άουτ.

Στον Παναθηναϊκό είχαν παράπονα και για τα λεπτά των καθυστερήσεων, αφού παρά το γεγονός πως έχει δώσει πέντε λεπτά, επί της ουσίας ποδόσφαιρο παίχτηκε στα 2 απ’ αυτά, συν τα 25 δευτερόλεπτα παραπάνω του πενταλέπτου που έδωσε ο Παπαδόπουλος. Συγκεκριμένα, ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ πέφτει στο έδαφος στο 90’39” και το ματς αρχίζει ξανά στο 92’27”, ενώ ο Παναθηναϊκός κέρδισε κόρνερ στο 92’50” και αυτό εκτελέστηκε στο 93’45”, λόγω διακοπής από τον Παπαδόπουλος για να κάνει συστάσεις.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...