ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μακέντα: «Ήταν 100% πέναλτι, αλλά…»

Ο Φεντερίκο Μακέντα είναι σίγουρος για τη φάση του 87ου λεπτού, αλλά τόνισε ότι η ομάδα θα έπρεπε να είχε καθαρίσει νωρίτερα το ματς.

Μακέντα: «Ήταν 100% πέναλτι, αλλά...»

Ο Φεντερίκο Μακέντα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η φάση του 87ου λεπτού ήταν «100% πέναλτι». Ωστόσο, ο Ιταλός επιθετικός τόνισε, μιλώντας στη Nova, ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε τελειώσει νωρίτερα το ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μακέντα:

«Ήταν 100% πέναλτι. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Όταν ο Κουλιμπαλί έκανε την προσπάθεια, μάντεψα που μπορεί να πάει η μπάλα και δεν μπορούσα να προχωρήσω, γιατί κάποιος με κρατούσε από πίσω. Δεν κοίταξα πίσω μου, όμως μπορώ να σου πως ότι ήταν 100% πέναλτι.

Πάντως κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να σταθούμε σε αυτή τη φάση, γιατί έπρεπε να «καθαρίσουμε» νωρίτερα το παιχνίδι και δεν έπρεπε να βάλουμε τους εαυτούς μας σε αυτή τη διαδικασία. Όμως έγινε και είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Ξέρουμε ότι πρέπει να πιστέψουμε περισσότερο στους εαυτούς μας και να δουλέψουμε πιο σκληρά, για να διαχειριστούμε καλύτερα παρόμοιες καταστάσεις. Πρέπει να επανέλθουμε το συντομότερο δυνατό στις νίκες».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 35.779 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.