ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φρέντμπεργκ: «Έφυγα από τον Παναθηναϊκό λόγω της συζύγου μου»

Ο Γέσπερ Φρέντμπεργκ ανέλυσε τους λόγους που τον ώθησαν να διακόψει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό.

Φρέντμπεργκ: «Έφυγα από τον Παναθηναϊκό λόγω της συζύγου μου»

Ο Φρέντμπεργκ ήρθε στην Ελλάδα ως εισήγηση του Νταμπίζα, για να αναλάβει αρχιπροπονητής της «πράσινης» Ακαδημίας. Ωστόσο, η συνεργασία Φρέντμπεργκ και Παναθηναϊκού αποδείχθηκε βραχύβια. Ο λόγος;  Σύμφωνα με τον Δανό, η δελεαστική επαγγελματική πρόταση που δέχθηκε η σύζυγός του, τον οδήγησε στο να αποχωρήσει από το τριφύλλι.

Αναλυτικά η δήλωση του Φρέντμπεργκ για το θέμα στην bold.dk

«Διέκοψα τη συνεργασία μου με τον Παναθηναϊκό επειδή η γυναίκα μου δέχτηκε μία δελεαστική επαγγελματική πρόταση στη Δανία. Μου έχει λείψει να έχω περισσότερη προπονητική ενασχόληση, γιατί είναι ένας τομέας που τον βρίσκω ενδιαφέροντα και συναρπαστικό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...