ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα αναβολή στην υπόθεση Στραματσόνι

Η εκδίκαση της προσφυγής του Αντρέα Στραματσόνι πήρε νέα αναβολή.

Νέα αναβολή στην υπόθεση Στραματσόνι

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα, εκδίκαση της προσφυγής του Αντρέα Στραματσόνι κατά του Παναθηναϊκού, για τα οφειλόμενα του τριφυλλιού προς τον Ιταλό προπονητή.

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε αίτημα αναβολής από τη στιγμή που βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ιταλό κόουτς, η πλευρά του οποίου το αποδέχθηκε και ως εκ τούτου, δεν τελέστηκε η προγραμματισμένη διαδικασία.

Η νέα εκδίκαση έχει προγραμματιστεί για τις 11 Φεβρουαρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι Παναθηναϊκός και Στραματσόνι έχουν αρκετή απόσταση όσον αφορά την εύρεση της χρυσής τομής για την αποπληρωμή των οφειλομένων.

Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ
Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ 5.647 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.