ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αυτός είναι ο Αντώνης Στεργιάκης (vids)

Ο Αντώνης Στεργιάκης είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρότζεκτ του μέλλοντος, όσον αφορά τη θέση του τερματοφύλακα.

Αυτός είναι ο Αντώνης Στεργιάκης (vids)

Ο Αντώνης Στεργιάκης εμφανίστηκε τις τελευταίες ώρες στα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Αιτία, η δήλωση του προέδρου της Σλάβια Σόφιας περί διαπραγματεύσεων με το τριφύλλι για τη μεταγραφή του 20χρονου πορτιέρε.

Ο Στεργιάκης αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρότζεκτ για το μέλλον, όσον αφορά τη θέση κάτω από τα γκολπόστ. Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός δεν θα έλεγε όχι στην απόκτηση ενός ακόμη πορτιέρε, ο οποίος θα πλαισιώσει τους Διούδη και Κότσαρη.

Ο γεννημένος στις 16 Μαρτίου του 1999, Στεργιάκης, αγωνίζεται από το 2015 στη Σλάβια Σόφιας και στο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας. Η ποδοσφαιρική του πορεία άρχισε από τις ακαδημίες του Άρη. Έπειτα από ένα πέρασμα από τη Γ’ Εθνική και τη Θύελλα Φιλώτα (7 συμμετοχές), ήρθε η πρόταση της Σλάβια. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός είχε δοκιμαστεί και από τη Ρόμα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.258 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη Σλάβια πήρε 9 συμμετοχές τη σεζόν 2016-17, ενώ από πέρσι αποτελεί μια από τις βασικές επιλογές για τα γκολπόστ. Αν και δεν έχει κλείσει ακόμη τα 20 του χρόνια, ο Στεργιάκης έχει εμπειρίες από ανταγωνιστικό επίπεδο, μετρώντας συνολικά 57 παρουσίες με τη Σλάβια, 41 εκ των οποίων στην περσινή αλλά και την τρέχουσα σεζόν.

Επίσης, ο Στεργιάκης έχει φορέσει επτά φορές τη φανέλα με το εθνόσημο, τρεις σε επίπεδο Κ17 και τέσσερις στην Κ19. Παράλληλα, έχει στο ενεργητικό του ένα τρόπαιο, αυτό του Κυπελλούχου Βουλγαρίας, τη σεζόν 2017-18. Σε ατομικό επίπεδο δε, έχει υπάρξει υποψήφιος για το βραβείο Golden Boy, το οποίο έχει καθιερωθεί από το 2003, με τα ΜΜΕ της Ευρώπης να ξεχωρίζουν τους νεαρούς παίκτες που διακρίνονται σε κάθε σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...