ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωσε και επίσημα το φινάλε ο Κοτσόλης (pic)

Ο Στέφανος Κοτσόλης ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόσυρσή του από την αγωνιστική δράση.

Ανακοίνωσε και επίσημα το φινάλε ο Κοτσόλης (pic)

Ο Στέφανος Κοτσόλης, μέσω ανάρτησής του στο instagram, επισημοποίησε ότι κρεμάει τα γάντια του. Έπειτα από μια μακρόχρονη πορεία στα γήπεδα, ο άλλοτε πορτιέρε του Παναθηναϊκού επέλεξε να στείλει το μήνυμα για το ποδοσφαιρικό του φινάλε, συνδυάζοντάς το με μια φωτογραφία γεμάτη… Παναθηναϊκό.

Ο Κοτσόλης έγραψε τα εξής:

Μετά από τηλεφώνημα γραφείου εκπροσώπησης παιχτών που συνεργαζόμουν στην Αγγλία και ερώτημα αν είμαι διατεθειμένος να δοκιμαστω σε ομάδα χαμηλής κατηγορίας (!),κρίνω σκόπιμο να επισημοποιήσω αυτό που το περιβάλλον μου γνωρίζει εδώ και καιρό…Ο κύκλος μου σαν ποδοσφαιριστής έχει κλείσει.Το σώμα μπορεί να ανταπεξέλθει αλλά το πνεύμα αρνείται…

Νιώθω ευλογημένος που κατόρθωσα για τόσα χρόνια να κάνω το αγαπημένο μου άθλημα επάγγελμα.Το ποδόσφαιρο μου έδωσε την δυνατότητα να ωριμάσω από πολύ μικρός,να γίνω υπεύθυνος και ανεξάρτητος.Να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο και να συναναστραφώ με ανθρώπους με διαφορετικές κουλτούρες και νοοτροπίες.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.288 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους υπήρξαν συνοδοιπόροι μου ακόμα και αυτούς που μπορεί να με πίκραναν η να με πολέμησαν.Σε αυτούς οφείλω το ότι συνειδητοποίησα ότι η κοινωνία μας δεν είναι «αγγελικά πλασμένη» και πως ακόμα και αν εσυ πορεύεσαι «με τον σταυρό στο χέρι» θα βρεθούν κάποιοι να σου κάνουν κακό. Από την άλλη υπήρξαν συνοδοιπόροι που έγιναν φίλοι για μια ζωή!Φιλοι που όταν έσβησαν τα φώτα του ποδοσφαίρου ήταν και είναι κοντά μου!

Περισσότερο όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που συντέλεσε τα μέγιστα στο να κυνηγήσω το όνειρο μου, με στήριξε σε όλες τις δυσκολίες και φρόντισε να με «θωρακίσει» δίνοντας μου κίνητρα για την εξωποδοσφαιρική μου εκπαίδευση και μόρφωση.

Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες-σταθμοί για μένα από κατάκτηση τίτλων και διακρίσεις με εθνικές ομάδες,Παναθηναϊκό και ΑΕΛ αλλά όσο περίεργο και αν φαίνεται η αγαπημένη μου φωτογραφία και αυτή που κοιτάζοντας την μου προκαλεί τα πιο έντονα συναισθήματα είναι αυτή…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.