ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Επιτυχημένη η επέμβαση του Παππά

Με επιτυχία στέφθηκε η χειρουργική επέμβαση στον Νίκο Παππά, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού.

Επιτυχημένη η επέμβαση του Παππά

Επιτυχημένη ήταν η επέμβαση αποκατάστασης στο γόνατο του Νίκου Παππά. Ο Έλληνας γκαρντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ υποβλήθηκε σε επέμβαση λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη (ρήξη χιαστού) στην προπόνηση της ομάδας.

Η επέμβαση του Παππά έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τρίτης στο «Υγεία», από τον γιατρό του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Θανάση Κονίδη. Ο Παππάς θα πάρει αύριο εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα επιστρέψει σπίτι του, ξεκινώντας παράλληλα την αποθεραπεία του, προκειμένου να επιστρέψει δριμύτερος από τη νέα σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.