ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Καλάθης: «Μπορούμε να προκριθούμε στα πλέι οφ της Euroleague»

O Νικ Καλάθης παρέλαβε το βραβείο του MVP της 15ης αγωνιστικής της basket league και μιλώντας ενόψει της συνέχειας εξέφρασε την αισιοδοξία του καλύτερη πορεία στην Euroleague.

Καλάθης: «Μπορούμε να προκριθούμε στα πλέι οφ της Euroleague»

O Νικ Καλάθης παρέλαβε το βραβείο του MVP της 15ης αγωνιστικής της basket league και μιλώντας ενόψει της συνέχειας εξέφρασε την αισιοδοξία του καλύτερη πορεία στην Euroleague.

Ο αρχηγός των «πρασίνων» συγκέντρωσε 27 βαθμούς στο ράνκινγκ (με 18 πόντους με 3/4 δίποντα, 4/7 τρίποντα, τρία ριμπάουντ, 10 ασίστ, δύο κερδισμένα φάουλ, ένα φάουλ εναντίον, δύο κλεψίματα, τρία λάθη σε 31’ και 13’’ συμμετοχής).

«Το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι η ομάδα κατάφερε να πάρει μια σημαντική εντός έδρας νίκη απέναντι σε μια αναταγωνιστική ομάδα, όπως είναι ο Άρης και η οποία έπαιξε καλό μπάσκετ στον μεταξύ μας αγώνα», σχολίασε ο Καλάθης. «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι αρκετά ποιοτικό και ανταγωνιστικό», παρατήρησε, επίσης, ο αρχηγός των «πρασίνων».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.171 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

– Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε MVP της 15ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ επί του Άρη;

«Το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι η ομάδα κατάφερε να πάρει μια σημαντική εντός έδρας νίκη απέναντι σε μια αναταγωνιστική ομάδα, όπως είναι ο Άρης και η οποία έπαιξε καλό μπάσκετ στον μεταξύ μας αγώνα. Θέλουμε να συνεχίσουμε νικηφόρα στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την κατάληψη της πρώτης θέσης που δίνει και το πλεονέκτημα έδρας».

– Η ομάδα σου είναι αήττητη στην Betshop Basket League της φετινής σεζόν, αλλά στην Ευρωλίγκα η πορεία της δεν είναι ανάλογη. Θα προλάβει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας;

«Θεωρώ πως μπορούμε να προκριθούμε στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Έχουμε πιθανότητες, αρκεί να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά και να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ, βάσει των δυνατοτήτων αυτής της ομάδας».

– Ποια είναι η άποψη σου για την ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα του Πρωταθλήματος της φετινής αγωνιστικής χρονιάς σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν;

«Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι αρκετά ποιοτικό και ανταγωνιστικό. Θα έλεγα πως το επίπεδό του είναι σχεδόν ίδιο με τις προηγούμενες σεζόν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.