ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δώνης και Νταμπίζας δίπλα στον Μαυρομμάτη – Δε «μασάει» ο μικρός

Ο Φάνης Μαυρομμάτης έχει μπει στο επίκεντρο, μετά το λάθος στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας δε στοχοποιούν και βοηθούν ψυχολογικά τον ποδοσφαιριστή.

Δώνης και Νταμπίζας δίπλα στον Μαυρομμάτη – Δε «μασάει» ο μικρός

Ο Φάνης Μαυρομμάτης έχει μπει στο επίκεντρο, μετά το λάθος στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας δε στοχοποιούν και βοηθούν ψυχολογικά τον ποδοσφαιριστή.

Ο Μαυρομμάτης είναι ένας αρκετά εξελίξιμος αμυντικός. Φέτος, πραγματοποιεί την πρώτη του χρονιά στην πρώτη ομάδα, έχει καταφέρει να καθιερωθεί στη βασική ενδεκάδα, έχει κάνει αρκετά καλά παιχνίδια, αλλά και λάθη που έχουν κοστίσει. Πιο πρόσφατο, αυτό κόντρα στην ΑΕΛ, από το οποίο προήλθε το γκολ της ισοφάρισης της ομάδας της Θεσσαλίας.

Καταλαβαίνει κανείς, ότι μετά το πρώτο κύμα γκρίνιας, όλοι θα πρέπει να ηρεμήσουν και να δουν ψύχραιμα την κατάσταση. Ο Μαυρομμάτης, όπως και άλλα παιδιά, τώρα «ψήνονται» ποδοσφαιρικά, κάτι που σημαίνει ότι θα κάνουν και τα σοβαρά λάθη. Από τη στιγμή που το κλαμπ έχει πάρει την απόφαση να φτιάξει ένα πρότζεκτ με νεαρούς ποδοσφαιριστές, οφείλει να τους στηρίξει και στα δύσκολα, τα οποία ήταν και αναμενόμενα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.492 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας έχουν… πέσει πάνω στον Μαυρομμάτη μετά το λάθος με την ΑΕΛ, προσπαθώντας να του τονώσουν το ηθικό ενόψει της συνέχειας. Οι άνθρωποι που έχουν τον ρόλο του… αρχηγού στη νέα προσπάθεια, πιστεύουν πολύ τον νεαρό στόπερ, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά, γι αυτό και δεν πρόκειται να γκρεμίσουν ό, τι χτίζουν με κόπο, εξαιτίας ορισμένων σοβαρών λαθών.

Είναι πολύ πιθανό στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ο Μαυρομμάτης να καθίσει στον πάγκο, για να… καθαρίσει το μυαλό του, μετά τα όσα έχουν συμβεί. Ο ίδιος, πάντως, δε δείχνει να «μασάει». Παίρνει τα μαθήματά του και βλέπει με ψυχραιμία και με εξαιρετική ωριμότητα το μέλλον, γνωρίζοντας ότι με τη δουλειά θα βελτιωθεί και με τα παιχνίδια θα πάρει εμπειρίες που θα τον κάνουν να αποφεύγει τέτοιου τύπου λάθη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.