ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΔΕΣΥΛΛΑΣ

Έξοδος από την κρίση; Ο Δώνης ξέρει τον τρόπο

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για την έξοδο από τη (μίνι) κρίση που αναζητά ο Παναθηναϊκός και για τον ρόλο του γνώστη Γιώργου Δώνη στη διαχείριση αυτής της κατάστασης.

Έξοδος από την κρίση; Ο Δώνης ξέρει τον τρόπο

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για την έξοδο από τη (μίνι) κρίση που αναζητά ο Παναθηναϊκός και για τον ρόλο του γνώστη Γιώργου Δώνη στη διαχείριση αυτής της κατάστασης.

Αλήθεια, υπάρχει έστω κι ένας που να περίμενε ότι ο φετινός Παναθηναϊκός, της εξαιρετικής δουλειάς αλλά και των δεδομένων προβλημάτων, θα μπορούσε να περπατήσει σε όλη τη χρονιά δίχως απώλειες ή περιόδους κρίσης; Υπάρχει έστω κι ένας άνθρωπος που να ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό, έστω να τον αντιλαμβάνεται, που θα είχε την αυταπάτη ότι το «τριφύλλι» θα… κάλπαζε, όπως έκανε σχεδόν σε όλο τον πρώτο γύρο;

Ας μη γελιόμαστε. Αυτό που συμβαίνει τώρα στον Παναθηναϊκό είναι το φυσιολογικό. Το λέμε και το ξαναλέμε, το γράφουμε και το ξαναγράφουμε, δίχως καμία διάθεση να δικαιολογήσουμε το παραμικρό. Ούτε τα λάθη (τα οποία εμείς τα καταγράφουμε αφού φυσικά έχουν συμβεί. Συνεπώς, έχουμε αυτή την πολυτέλεια και την άνεση), ούτε τις ανορθογραφίες, ούτε τη φυσιολογική «κοιλιά» της ομάδας.

Μη σκαλίζετε περισσότερο τη σκέψη σας και μην ψάχνετε για απαντήσεις… άλλου επιπέδου. Το απολύτως λογικό γίνεται στον Παναθηναϊκό, έστω κι αν πονάει το φίλαθλο κοινό. Έναν Παναθηναϊκό ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει όλα τα κακά του κόσμου πάνω του. Ντεφορμάρισμα ποδοσφαιριστών, «σκάσιμο» αρκετών νεαρών, λάθη απειρίας που κοστίζουν, απουσίες, μη βοήθεια από τις επιστροφές Άλτμαν και Μουνιέ, έλλειψη βάθους στο ρόστερ κάτι το οποίο στη διάρκεια φαίνεται, κόντρα διαιτησία, αλλά και ατυχία. Όλα αυτά έχουν συσσωρευτεί και έχουν δημιουργήσει αυτή τη μικρή αγωνιστική και αναμενόμενη κρίση.

Το ζητούμενο, λοιπόν, είναι η έξοδος από αυτή την κρίση. Αρχής γενομένης από το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Δύσκολο ματς. Πολύ δύσκολο, σε μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύει το τριφύλλι και κόντρα σε μια ομάδα καλή και άκρως ανταγωνιστική ιδιαίτερα στο σπίτι της.

Οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν ένα καλό σερί στα επόμενα ματς μέχρι την τριάδα στα ντέρμπι. Αυτό θα είναι και το «φάρμακο» για τις πληγές. Ο Γιώργος Δώνης είναι αυτός που ξέρει καλύτερα απ’ όλους μας πως θα ξαναγίνει ο Παναθηναϊκός η ομάδα που έπαιρνε τα αποτελέσματα, που έτρεχε πολύ στο γήπεδο και «τρέλαινε» τον αντίπαλο, που έπαιζε το γνωστό της ποδόσφαιρο, δίχως πανικούς, δίχως… χαλασμένο μυαλό και με πολλή υπομονή. Ας έχουμε, λοιπόν, εμπιστοσύνη στον κόουτς των «πράσινων» και ας περιμένουμε να δούμε τι μέλλει γενέσθαι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE