ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αποστολή… τριών βαθμών στο Αγρίνιο!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και θέλει να πετύχει την πρώτη του νίκη εντός 2019.

Παναθηναϊκός: Αποστολή... τριών βαθμών στο Αγρίνιο!

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει μπει καλά στο 2019. Για την ακρίβεια, ο πρώτος μήνας του νέου έτους, τελειώνει και αφήνει πικραμένους τους πράσινους, οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει να χαρούν, γνωρίζοντας οδυνηρό αποκλεισμό από τη Λαμία και παραχωρώντας ισοπαλίες που δυσκολεύουν τη μάχη για την πεντάδα.

Απόψε, οι «πράσινοι» έχουν ακόμη μια ευκαιρία ώστε να επιστρέψουν στις νίκες και να θυμίσουν τον καλό τους εαυτό. Μια αποστολή που έχει τις δυσκολίες της, καθώς η ομάδα του Δώνη δοκιμάζεται στην έδρα του Παναιτωλικού, που βρίσκεται σχεδόν στα ίσα με το τριφύλλι στη βαθμολογία της Super League, έχοντας βλέψεις για την πεντάδα.

Η σέντρα της αναμέτρησης για την εξ αναβολής 15η αγωνιστική έχει οριστεί για τις 19:00, με την ΕΡΤ1 να καλύπτει τηλεοπτικά το παιχνίδι…

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.572 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.