ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δώνης: Παρατηρήσεις για το fair play και την άμυνα!

Ο Γιώργος Δώνης τα είπε με τους ποδοσφαιριστές του σχετικά με τη μη τήρηση του fair play αλλά και την αντίδρασή τους στη φάση του Ντέλετιτς.

Δώνης: Παρατηρήσεις για το fair play και την άμυνα!

Ο Γιώργος Δώνης δεν δίστασε να προβεί σε επισημάνσεις προς τους ποδοσφαιριστές του, για ορισμένες αντιδράσεις τους στο ματς με την ΑΕΛ.

Ο κόουτς του τριφυλλιού στάθηκε κυρίως στη μη τήρηση του fair play από τους παίκτες του, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Live Sport. Ο Δώνης ανέφερε μεν ότι αρκετές φορές οι αντίπαλοι μπορεί να πέφτουν υπερβολικά εύκολα στο έδαφος, ωστόσο τόνισε πως σε κάθε περίπτωση, η ομάδα θα πρέπει να τηρεί το fair play.

Παράλληλα, ο Δώνης μίλησε και στον Μαυρομμάτη, σημειώνοντας ότι πήγε χαλαρά στη φάση με τον Ντέλετιτς, επιτρέποντάς του να του κλέψει τη μπάλα και στη συνέχεια να πατήσει περιοχή και να σκοράρει το γκολ της ισοφάρισης της ΑΕΛ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.710 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.