ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Το μίτινγκ της Τρίτης και το «διπλό» της Τετάρτης!

Ο Γιώργος Δώνης αποκάλυψε την κουβέντα που είχε με τους ποδοσφαιριστές του μια ημέρα πριν από το ματς στο Αγρίνιο.

Παναθηναϊκός: Το μίτινγκ της Τρίτης και το «διπλό» της Τετάρτης!

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα καταβάλλοντας την αντίσταση του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο (1-0). Έπειτα από μια περίοδο ντεφορμαρίσματος, οι «πράσινοι» έδειξαν χαρακτήρα και αποτελεσματικότητα, σκοράροντας και διατηρώντας το αποτέλεσμα παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, έπειτα από την αυστηρή αποβολή του Κάτσε.

Για να φτάσει ο Παναθηναϊκός στο «τρίποντο» χρειάστηκε -εκτός της προετοιμασίας- και μια κουβέντα μεταξύ του Δώνη και των ποδοσφαιριστών. Όπως αποκάλυψε ο κόουτς του τριφυλλιού στη συνέντευξη Τύπου, το βράδυ της Τρίτης υπήρξε συζήτηση μεταξύ εκείνου και του ρόστερ, πέραν των τεχνικών αναλύσεων.

«Είχαμε κουβέντες διάφορες. Χτες το βράδυ είχα ένα μίτινγκ με τους παίκτες που εκτός της τακτικής ανάλυσης δεν τους είχα μιλήσει καθόλου. Για αυτό πήρα 22 παίκτες στο Αγρίνιο και χτες το βράδυ είχαμε ένα μίτινγκ. Κάποια πράγματα όταν δεν πάνε καλά, πρέπει να αξιολογούνται. Πρέπει να μιλάς με τους παίκτες και να επεμβαίνεις στην ψυχολογία τους, να τους ακούς.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 19.725 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σίγουρα η διαχείριση του μυαλού είναι σημαντική και υπήρχε η πίεση. Να σας πως και κάτι χιουμοριστικό από χτες. Έκανε ο Χατζηθεοδωρίδης τη μετάφραση και η τελευταία μου φράση ήταν “μία σπίθα αρκεί για να βάλει τη φωτιά”. Ότι πρέπει να βρούμε κάθε τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δώνης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.