ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Ο Μπουζούκης και το… 10άρι του Παναθηναϊκού (vids)

Όταν... παίζει ο Μπουζούκης, ο Παναθηναϊκός τελειώνει τα ματς με θετικό πρόσημο. Το αποδεικνύει η συγκομιδή του τριφυλλιού, όταν χρίζεται σκόρερ ο νεαρός μεσοεπιθετικός.

Ο Μπουζούκης και το... 10άρι του Παναθηναϊκού (vids)

Ο Γιάννης Μπουζούκης έβαλε την υπογραφή του στη νίκη επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο. Το γκολ του νεαρού μεσοεπιθετικού έκρινε το ματς και έδωσε τρεις βαθμούς στον Παναθηναϊκό. Βαθμοί που η ομάδα είχε -και με το παραπάνω- ανάγκη, έπειτα από ένα άκρως μουδιασμένο ξεκίνημα εντός του 2019.

Ο Μπουζούκης σημείωσε το τέταρτο φετινό του γκολ με την πράσινη φανέλα, συνεχίζοντας την παράδοση που θέλει τον Παναθηναϊκό να μαζεύει έστω έναν βαθμό, κάθε φορά που ο 20χρονος αμυντικός βρίσκει δίχτυα.

Η αρχή έγινε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η βολίδα του Μπουζούκη στα Πηγάδια έφερε το «διπλό» στην Ξάνθη (1-0), ενώ την επόμενη αγωνιστική, ο νεαρός άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη με 3-1 επί της Λαμίας.

Έπειτα, πέρασε κάποιος καιρός μέχρι ο 20χρονος να δει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, κάτι που συνέβη πριν από λίγες ημέρες στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Το ωραίο τελείωμά του άνοιξε τον δρόμο για την… παρολίγον ανατροπή του ματς με τους Ακρίτες, για να ακολουθήσει το γκολ του Κολοβέτσιου και η… δραματική ισοφάριση του Κάστρο με πέναλτι στην τελευταία φάση (2-2).

Τελευταίος «σταθμός», μέχρι τον επόμενο φυσικά, το Αγρίνιο. Ο Μπουζούκης εκμεταλλεύτηκε την ωραία συνεργασία Χατζηγιοβάνη – Μακέντα και μετέτρεψε σε γκολ το γύρισμα του Ιταλού, δίνοντας ακόμη ένα τρίποντο στο τριφύλλι.

Τα τέσσερα γκολ του Μπουζούκη στο πρωτάθλημα έχουν φέρει 10 βαθμούς στον Παναθηναϊκό. Οι έξι εξ αυτών ήταν… άμεσοι, καθώς ο Μπουζούκης διαμόρφωσε αποτέλεσμα κόντρα στην Ξάνθη και τον Παναιτωλικό, ενώ το γκολ με τη Λαμία θεωρείται ως… έμμεση συνεισφορά, διότι σκόραρε ο Κουρμπέλης και ο Εμμανουηλίδης.

Κι αν δεν ερχόταν η φάση του πέναλτι στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη, ο Μπουζούκης θα είχε το απόλυτο των τεσσάρων νικών, στα τέσσερα παιχνίδια που έχει δει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Έστω κι έτσι, η συγκομιδή του Παναθηναϊκού με σκόρερ τον Μπουζούκη είναι άκρως θετική, με 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 10 κερδισμένους βαθμούς στους 12 διαθέσιμους. Κάτι που φανερώνει ότι ο ρόλος και η συνεισφορά του 20χρονου μεσοεπιθετικού στην ομάδα είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμη.

Συνολικά, ο Μπουζούκης έχει καταγράψει φέτος 20 συμμετοχές με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Οι 17 έγιναν στο πρωτάθλημα και οι 3 στο Κύπελλο Ελλάδος. Σε αυτά τα ματς, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει τέσσερα γκολ, αλλά και δύο ασίστ.

Ο Μπουζούκης και τα γκολ του

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...