ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεν μπορούσε να το πιστέψει ο Κάτσε

Η αντίδραση του Κάτσε για την αποβολή του στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Δεν μπορούσε να το πιστέψει ο Κάτσε

Ο Εργκούς Κάτσε είδε τη δεύτερη κίτρινη του διαιτητή λίγο πριν από τη συμπλήρωση μιας ώρας ματς στο Αγρίνιο. Ο μέσος του τριφυλλιού δεν μπορούσε να πιστέψει την απόφαση, καθώς όπως έλεγε μετά τη λήξη του ματς, αποβλήθηκε για ένα απλό τζαρτζάρισμα.

Ο Κάτσε, ο οποίος θεώρησε άδικη την αποβολή του, προτίμησε να μην πάει στα αποδυτήρια. Αντίθετα, πήρε θέση στη φυσούνα και παρακολούθησε από εκεί το υπόλοιπο παιχνίδι, το οποίο έληξε υπέρ του Παναθηναϊκού.

Η αποβολή του Κάτσε θα του στοιχίσει τη συμμετοχή στο ματς με τον Λεβαδειακό, ενώ θα λείψει και στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, ώστε να εκτίσει πρότερη ποινή λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.