ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκιστ: «Όλα είναι πιθανά»

Οι δηλώσεις του Τζέιμς Γκιστ για το αυριανό παιχνίδι με την Εφές στο ΟΑΚΑ.

Γκιστ: «Όλα είναι πιθανά»

Ο Τζέιμς Γκιστ ανέφερε ότι η πρόκριση στα πλέι όφ είναι ακόμη ανοιχτή, τονίζοντας ότι η ομάδα θα πρέπει να υπερασπιστεί την έδρα της, αρχής γενομένης από το αυριανό ματς με την Αναντολού Εφές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκιστ στη Νova:

Για την πρόκριση: «Όλα είναι πιθανά. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα και θα παλέψουμε για να κυνηγήσουμε την είσοδο στα πλέι-οφ»

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.764 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την κακή παρουσία στα εκτός έδρας ματς: «Συμβαίνει για δύο τρία χρόνια τώρα. Οπότε δεν είναι κάτι καινούριο. Όμως τα τελευταία χρόνια είχαμε το πλεονέκτημα της έδρας, οπότε δεν ήταν κάτι που μας ενοχλούσε. Τώρα επιστρέφουμε στο σπίτι μας, πρέπει να το προφυλάξουμε. Όλα είναι διαφορετικά εδώ. Τα τελευταία τρια μας ήμασταν κοντά, κρίθηκαν στις τελευταίες κατοχές και στις λεπτομέρειες. Πρέπει όμως να κερδίσουμε».

Για το αυριανό παιχνίδι: «Πρέπει να βγούμε με ενέργεια και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πρέπει να τρέξουμε και να έχουμε περισσότερα καλά διαστήματα, Παίζουμε στην έδρα μας με μία πολύ καλή ομάδα, αλλά πρέπει να κερδίσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.