ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ατάκες- «φωτιά» Λάρκιν για ΟΑΚΑ!

Διαβάστε τι είπε ο Λάρκιν για την έδρα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Ατάκες- «φωτιά» Λάρκιν για ΟΑΚΑ!

Αναλυτικά όσα είπε ο Λάρκιν:

«Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Έχουν πάντα ένα θορυβώδες κοινό και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι ως ομάδα, όταν κατά την διάρκεια του αγώνα θα κάνουν τα δικά τους σερί.

Έχουν αλλάξει προπονητή και παίζουν με περισσότερη ενέργεια. Γνωρίζουμε πως θα παλέψουν σκληρά για να πάρουν μία μεγάλη νίκη στην έδρα τους, καθώς αυτή την στιγμή είναι εκτός των θέσεων των playoffs.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.065 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν παίξουμε με ένταση και ομαδικά, όπως κάναμε την τελευταία φορά, πιστεύω πως θα έχουμε πολλές πιθανότητες για να νικήσουμε»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.