ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΔΕΣΥΛΛΑΣ

Με τον ίδιο χαρακτήρα και στη Λιβαδειά για το πράσινο σερί

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει στο panathinaikos24.gr για τη συνέχεια την οποία πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός μετά τη σημαντική νίκη επί του Παναιτωλικού.

Με τον ίδιο χαρακτήρα και στη Λιβαδειά για το πράσινο σερί

Το είπαμε, το τονίσαμε και το γράψαμε ότι η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο είναι εξαιρετικά σημαντική. Για πολλούς λόγους. Οι «πράσινοι» πήραν ένα σημαντικό αποτέλεσμα μέσα σε μια δύσκολη έδρα και κόντρα σε έναν μαχητικό αντίπαλο. Έδειξαν και πάλι να είναι μια ομάδα συγκεντρωμένη στον στόχο της, με εξαιρετική τακτική προσήλωση και πάθος ακόμη κι αν αγωνιζόταν για αρκετή ώρα με 10 ποδοσφαιριστές. Όλο αυτό τους έκανε να χαμογελάσουν ξανά και σχεδόν να ξεσπάσουν με το τελικό σφύριγμα, βγάζοντας από πάνω τους όλη την πίεση των τελευταίων ημερών.

Πρέπει, όμως, να μπει ένα τέλος στους «πανηγυρισμούς». Έγινε ένα πρώτο βήμα, αλλά μέχρι εκεί. Ακόμα δεν έχει κερδηθεί τίποτα. Ο Παναθηναϊκός, ως μεγάλη ομάδα, έκανε το χρέος της και πήρε το «διπλό» στο Αγρίνιο. Έδειξε σημάδια βελτίωσης, αλλά από ένα και μόνο παιχνίδι, κανείς δεν μπορεί να μιλάει για τέλος στη «μίνι κρίση», ούτε, φυσικά, ξαφνικά να γεμίζει με αέρα τα μυαλά. Ακολουθεί μια πολύ δύσκολη συνέχεια, αρχής γενομένης από τα δυο εκτός έδρας παιχνίδια με Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα, στα οποία και θα φανούν πολλά.

Αν οι «πράσινοι» καταφέρουν και πάρουν το καλύτερο δυνατό απ’ αυτές τις δυο έδρες, τότε τα πράγματα θα είναι, σαφώς, ακόμη καλύτερα και θα άπαντες θα βλέπουν με περισσότερη αισιοδοξία, αλλά και… άνεση το άμεσο μέλλον και τα ματς πριν από την τριάδα των ντέρμπι. Για να συμβεί, όμως, αυτό θα πρέπει να επικρατήσει η λογική, οι συντηρητικές εκτιμήσεις μετά το «διπλό» στο Αγρίνιο, η συνέχεια στη δουλειά, η ταπεινότητα και η λογική του τύπου «σε κάθε παιχνίδι με το ίδιο πνεύμα για τη νίκη». Η ομάδα οφείλει από εδώ και στο εξής να δείχνει τον χαρακτήρα που είχε χάσει και που έβγαλε στο Αγρίνιο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Δώνης δε θα έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό τους τιμωρημένος Κάτσε και Μαυρομμάτη. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα διατηρήσει την τριάδα στην άμυνα, κάτι που είναι εξαιρετικά πιθανό, αλλά και ποιος θα πάρει τη θέση του πρώτου, ο οποίος έκανε καλή δουλειά στο Αγρίνιο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ