Ο Κιλπάτρικ αποθέωσε τον Καλάθη, ο οποίος ήταν ο MVP του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ κόντρα στην Εφές. Ο Αμερικανός γκαρντ είπε σχετικά στην κάμερα της Nova:

«Δεν το έχω ξαναδεί αυτό! Ξέρω ότι ο Νικ μπορεί να κάνει αυτά τα πράγματα. Μπορεί να δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του, είναι ένας από τους καλύτερους πασέρ που έχω δει στη ζωή μου. Ο Νικ παίρνει τον τίτλο! Είμαι εδώ για πέντε παιχνίδια και αυτό που βλέπω είναι πως γίνεται όλο και καλύτερος! Συνεχίζει να κάνει αυτά που μπορεί και βοηθά πάρα πολύ την ομάδα»

Για την εμπειρία του στην Ευρώπη: «Προσαρμόζομαι παιχνίδι με το παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο να προσαρμοστείς εδώ, θα γίνομαι όλο και καλύτερος όσο νιώθω πιο άνετα. Είναι σημαντικό να βρίσκομαι στη σωστή θέση και σε αυτό με βοηθά πολύ ο Νικ. Έτσι θα γίνω πιο παραγωγικός και για την ομάδα μου».

Για τις διαφορές στο ΝΒΑ με την άμυνα: «Στο ΝΒΑ είναι διαφορετική η άμυνα, είναι άλλες συνθήκες. Εδώ μπορούμε να δούμε τους ψηλούς να κάθονται πιο κοντά στη ρακέτα. Εγώ προσπαθώ να προσαρμοστώ, είμαι ακόμα νέος εδώ και προσπαθώ να βρω τα πατήματά του και τον χώρο μου».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου