ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στον Παναθηναϊκό ο Κατεβτσιάν

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Πέτρου Κατεβτσιάν.

Στον Παναθηναϊκό ο Κατεβτσιάν

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Πέτρου Κατεβτσιάν ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα ποδοσφαίρου σάλας του «τριφυλλιού». Ο 28χρονος (19/6/1991) παίκτης αγωνιζόταν στην ομάδα του Νέου Ικονίου και είναι ο τέταρτος σκόρερ του πρωταθλήματος έχοντας σκοράρει 23 γκολ σε 19 αγωνιστικές.

Σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.gr το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟ δήλωσε «Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Γνωρίζω τους ανθρώπους του Συλλόγου καθώς είμαι αρκετά χρόνια στο χώρο της σάλας και θέλω να πιστεύω ότι μαζί θα πετύχουμε τους στόχους μας που δεν είναι άλλοι από το πρωτάθλημα και του κύπελλο. Από την πλευρά μου θα δουλέψω σκληρά στις προπονήσεις για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν να φορέσω αυτή τη βαριά φανέλα».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.283 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.