ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος: «Σημαντική νίκη για εμάς»

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ανδρεόπουλου για τη νίκη επί της ΑΕΚ.

Ανδρεόπουλος: «Σημαντική νίκη για εμάς»

Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, είπε τα εξής μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ:

«Είναι σημαντική νίκη γιατί μας δίνει ώθηση για να κρατηθούμε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Δεν ήταν εύκολη νίκη όπως δείχνει το σκορ. Είχαμε ηττηθεί δύο φορές από την ΑΕΚ και έπρεπε να παρουσιάσουμε κάτι πιο νέο και πιο ανανεωμένο. Την Τετάρτη για το κύπελλο είναι ένα ξεχωριστό ματς με άλλη δυναμική. Θέλουμε να προχωρήσουμε στο κύπελλο αλλά έχουμε ένα ακόμα μεγάλο εμπόδιο και οι αγώνες με την ΑΕΚ δεν είναι εύκολοι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.