ΚΛΕΙΣΙΜΟ
SUPER LEAGUE

Παναθηναϊκός: 111 λόγοι για τη νίκη!

Ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει απόψε «τρίποντο»... γενεθλίων στην έδρα του Λεβαδειακού, ισχυροποιώντας τη θέση του στη βαθμολογία της Super League.

Παναθηναϊκός: 111 λόγοι για τη νίκη!

Ο Παναθηναϊκός γιορτάζει σήμερα 111 χρόνια ιστορίας και το ποδοσφαιρικό τμήμα θέλει να τα γιορτάσει με νίκη.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη αντιμετωπίζει σήμερα τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία (17:15, NovaSports 2) και ψάχνει τη δεύτερη σερί επιτυχία της, μετά το Αγρίνιο, η οποία θα την ισχυροποιήσει στη βαθμολογία της Super League.

Με την ψυχολογία ανεβασμένη, μετά την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα, αλλά και το κίνητρο των γενεθλίων του συλλόγου, οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να πάρουν το διπλό στη Βοιωτία.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.253 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γιώργος Δώνης δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Κάτσε και Μαυρομμάτη. Ο πρώτος αποβλήθηκε στο ματς με την ομάδα του Δέλλα, ενώ ο δεύτερος θα εκτίσει ποινή λόγω καρτών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...