ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

111 χρόνια Παναθηναϊκός: Οι ευχές του Goal.com για το τριφύλλι! (pic)

111 χρόνια Παναθηναϊκός: Η ιστοσελίδα Goal.com έστειλε τις ευχές της για τα γενέθλια του συλλόγου.

111 χρόνια Παναθηναϊκός: Οι ευχές του Goal.com για το τριφύλλι! (pic)

111 χρόνια Παναθηναϊκός: Η δημοφιλής αθλητική ιστοσελίδα έκανε ανάρτηση για τα γενέθλια του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του, το Goal.com αναφέρει τα εξής: «Η μόνη ελληνική ομάδα που έχει τελειώσει μια σεζόν αήττητη. Η πιο πετυχημένη ομάδα της Ελλάδας στην Ευρώπη.  Μια από τις τρεις ομάδες που δεν έχει ποτέ υποβιβαστεί από τη μεγάλη κατηγορία.  Χρόνια Πολλά, Παναθηναϊκέ».

https://twitter.com/goal/status/1091999249645088768

Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό
Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό 11.012 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.