ΚΛΕΙΣΙΜΟ
SUPER LEAGUE

Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα του τριφυλλιού

Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός: Δείτε ποιους επέλεξε ο Δώνης στην ενδεκάδα.

Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα του τριφυλλιού

Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός: Έγινε γνωστή η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Λεβαδειακό. Ο Γιώργος Δώνης επέλεξε τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, τον Οικονόμου (αντί του τιμωρημένου Μαυρομμάτη), τον Κολοβέτσιο και τον Κουλιμπαλί στην τριάδα των σέντερ μπακ, τον Γιόχανσον και τον Ινσούα ως φουλ-μπακ, τους Δώνη και Κουρπέλη στον άξονα, τους Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη μπροστά και τον Μακέντα σε ρόλο σέντερ φορ.

Η πράσινη ενδεκάδα

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...