ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η φάση που ξεσήκωσε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού

Στο 55ο λεπτό ο Χατζηγιοβάννης φάνηκε να ανατρέπεται εντός περιοχής από τον Στανόγεβιτς, όμως νωρίτερα είχε υποδειχθεί οφσάιντ σε μία οριακή φάση που δεν δικαιώνει τον βοηθό.

Η φάση που ξεσήκωσε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού

Τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Παναθηναϊκού ξεσήκωσε η φάση του 55ου λεπτού. Σε αυτή, ο Χατζηγιοβάννης φαίνεται να ανατρέπεται εντός περιοχής από τον Στανόγεβιτς, όμως η φάση θεωρείται ως μη γενόμενη, αφού νωρίτερα ο βοηθός Σταύρος Σίπκας είχε σηκώσει το σημαιάκι του.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.