ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δώνης: «Είχαμε την κατοχή αλλά αυτό δεν αρκεί αν δεν σκοράρεις»

Ο Γιώργος Δώνης στάθηκε στο γεγονός ότι οι «πράσινοι» δεν έκαναν αρκετές φάσεις και έτσι δεν μπόρεσαν να φτάσουν σ΄ ένα γκολ.

Δώνης: «Είχαμε την κατοχή αλλά αυτό δεν αρκεί αν δεν σκοράρεις»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Παναθηναϊκού: 

Μήπως η επιλογή σας να φορτώσετε με επιθετικούς το σύστημα στο δεύτερο ημίχρονο, δεν σας βγήκε; Γιατί ο Παναθηναϊκός φάνηκε πολύ πιο ανοιχτός στο δεύτερο ημίχρονο;

«Νομίζω ότι στα πρώτα 45 λεπτά είχαμε τη μπάλα, όπως σε άλλα παιχνίδια που δώσαμε πρόσφατα. Η κατοχή ναι μεν σε βοηθάει να κάνεις παιχνίδι, αλλά δεν σου δίνει τη νίκη αν δεν κάνεις γκολ. Αυτό που φαινόταν στο πρώτο ημίχρονο, που είχαμε τη μπάλα, τα ατομικά μας στάνταρ που κάνουν τη διαφορά σε τέτοιες περιπτώσεις δεν ήταν στο συνηθισμένο επίπεδο, ώστε να πάρουμε έξτρα ενέργειες . Στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι ο σχηματισμός μας διατηρήθηκε, δεν είχαμε τόσο άνετα την κατοχή.

Είχαμε προβλήματα με τον Κουρμπέλη που ένιωθε ένα σφίξιμο και με τον Δώνη, που υπέστη διάστρεμμα και αποφασίσαμε να γυρίσουμε το σχηματισμό σε 4-2-3-1, αλλά δεν ανταποκριθήκαμε καλά, δυστυχώς, με συνέπεια με το ματς να ανοίξει, να κινδυνεύουμε στις αντεπιθέσεις και γενικώς να κρέμεται το ματς σε μία κλωστή και να μην υπάρχει ισορροπία.

Με την αλλαγή του Καμπετσή γυρίσαμε τριάδα πίσω στην άμυνα, αλλά δεν πετύχαμε. Το βασικό για εμάς είναι να επαναφέρουμε τους παίκτες και την ομάδα στα συνηθισμένα στάνταρ».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.216 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τι εννοείται όταν λέτε ότι οι ποδοσφαιριστές σας δεν είχαν τα συνηθισμένα υψηλά στάνταρ;

«Τα υψηλά στάνταρ αφορούν στο κομμάτι που πρέπει να διασπάσουμε τις κλειστές άμυνες. Αυτά που μας έχουν συνηθίσει οι παίκτες μας δεν το είχαμε. Αναφέρομαι σε μία ατομική ενέργεια, μία ντρίμπλα, έναν συνδυασμό και μία σέντρα. Οι παίκτες προσπαθούν, είναι συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι. Δυστυχώς, όταν αλλάξαμε το στυλ μας, δεν ανταποκριθήκαμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.