ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Άλτμαν: «Πρέπει να έρθουν αποτελέσματα, δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες»

Ο Όμρι Άλτμαν τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Λεβαδειακού ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Λιβαδειάς.

Άλτμαν: «Πρέπει να έρθουν αποτελέσματα, δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες»

Αναλυτικά όσα είπε ο Άλτμαν: 

Για το παιχνίδι: «Δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες, παρότι είχαμε τον έλεγχο ειδικά στο πρώτο μέρος. Ο προπονητής μας άλλαξε το σύστημα για να γίνουμε πιο επιθετικοί αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν τιμά την Σούπερ Λίγκα να υπάρχουν τέτοιοι αγωνιστικοί χώροι, αλλά δεν ψάχνουμε δικαιολογίες».

Για την ψυχολογία της ομάδας: «Μετά τη νίκη στο Αγρίνιο υπήρξε ανακούφιση. Προχωράμε, μένουμε ενωμένοι σαν μια οικογένεια. Πρέπει να έρθουν αποτελέσματα και συνεχίζουμε τη δουλειά στις προπονήσεις».

Για την ευκαιρία με το σουτ: «Τίποτα δεν πήγε άσχημα. Αν ήταν λίγα εκατοστά δεξιότερα το σουτ θα… πηγαίναμε στα μπουζούκια».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.348 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το γεγονός πως είναι απ’ τους πιο έμπειρους: «Έχω την ευθύνη κι εγώ. Έχουμε πολλά νέα παιδιά. Οι πιο έμπειροι πρέπει να δείχνουμε το δρόμο. Είναι πολύ ταλαντούχοι οι νεαροί της ομάδας και σίγουρα στην σωστή κατεύθυνση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.