ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Το μπλόκο στη Λιβαδειά, το… κυνήγι και η ευχή για τα 111α γενέθλια

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο panathinaikos24.gr για τη νέα γκέλα του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά, αλλά και για τη συνέχεια.

Το μπλόκο στη Λιβαδειά, το... κυνήγι και η ευχή για τα 111α γενέθλια

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο panathinaikos24.gr για τη νέα γκέλα του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά, αλλά και για τη συνέχεια.

Ολοι μέσα στην ομάδα έλεγαν μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ότι θα πρέπει να κρατήσουν χαμηλά την μπάλα και το κυριότερο είναι η διάρκεια. Και αποδείχθηκε, ότι είχαν δίκιο. Λίγες ημέρες αργότερα η ομάδα δεν μπόρεσε να κερδίσει στην Λιβαδειά. Βρήκε μία ομάδα, που έπαιζε με 8 και 9 παίκτες στην άμυνα και δεν άφηνε χώρους. Η δυσκολία του συγκεκριμένου αγώνα ήταν αναμενόμενη. Ο Λεβαδειακός με τον ίδιο ακριβώς τρόπο έπαιξε και με τον Αρη και στο τέλος τον κέρδισε με 1-0. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει τους ποιοτικούς παίκτες, για να σπάσει τις κλειστές άμυνες. Και έτσι το γκολ δεν ήρθε ποτέ. Οι ευκαιρίες, που έκανε η ομάδα ήταν λίγες.

Στην μία ο Κουρμπέλης (ήταν οφ-σάιντ) έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, στην άλλη ο Μακέντα για λίγο δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα μετά από γύρισμα του Χατζηγιοβάνη και σε μία ακόμα ο Αλτμαν έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι. Σε όλο το υπόλοιπο διάστημα ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε να κάνει ευκαιρίες, για γκολ, αλλά συνήθως στην τελική πάσα γινόταν λάθος. Και ο Λεβαδειακός απείλησε να πάρει και τη νίκη με ένα σουτ του Στανόγεβιτς, που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και ένα σουτ του Ζησόπουλου, που απέκρουσε ο Διούδης.

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός και κάποιες φορές ήταν κουραστικός και φάνηκε προβλέψιμος. Ο Δώνης έκανε τα πάντα από τον πάγκο, να αλλάξει την κατάσταση. Το 3-4-3 το έκανε 4-2-3-1 στο δεύτερο ημίχρονο και στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα με την είσοδο του Καμπετσή το έκανε 3-5-2. Δυστυχώς το γκολ δεν ήρθε και μετά τη νίκη του Αρη ο Παναθηναϊκός πλέον κυνηγάει για να μπει στην πεντάδα και να σβήσει την ευρωπαϊκή ποινή. Τώρα πλέον η όποια απώλεια νέα βαθμών μπορεί να τον απομακρύνει και από την πεντάδα . Είναι φανερό, ότι όταν κάποιοι βασικοί παίκτες δεν είναι σε καλή μέρα δεν υπάρχουν παίκτες από τον πάγκο, που θα μπουν και θα κάνουν την διαφορά . Ο Παναθηναϊκός σε ρόστερ δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα, που ονειρευόμαστε. Για αυτό και μπορεί να πάει να κερδίσει στο Αγρίνιο, αλλά μετά να μείνει στο μηδέν στην Λιβαδειά.

Και φυσικά για άλλο ένα παιχνίδι ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζεται σαν μεγάλη ομάδα από τους διαιτητές. Οποιαδήποτε άλλη μεγάλη ομάδα στο 56 θα έπαιρνε πέναλτι στην φάση της ανατροπής του Χατζηγιοβάνη, ο οποίος λανθασμένα υποδείχθηκε σε θέση οφ-σάιντ.

*Ο Παναθηναϊκός έχει σήμερα γενέθλια. Ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας συμπλήρωσε 111 χρόνια από την ίδρυσή του με τον κόσμο να εύχεται ένα πράγμα. Να βρεθεί ένας άνθρωπος να πάρει την ΠΑΕ, να έχει κ@@@@ με τον Παναθηναϊκό και να αποχωρήσει η διοίκηση Αλαφούζου, που έχει τελειώσει και έχει μικρύνει τον σύλλογο. Με λίγα λόγια να την πάρει την ομάδα κάποιος, που θα τον κάνει και πάλι Παναθηναϊκό. Διότι τώρα δεν είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, λέγεται Παναθηναϊκός. Μιλάω για το ποδόσφαιρο, διότι είναι το άθλημα, που είναι καθρέπτης κάθε συλλόγου και ο Παναθηναϊκός πλέον έχει γίνει μικρομεσαία ομάδα, που έχει ταβάνι την έξοδο στην Ευρώπη!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...