ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Κενυάτης Νιάνζ επέστρεψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού

Στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού συμμετέχει ξανά εδώ και περίπου μία εβδομάδα ο Μοχάμεντ Κατάνια Νιάνζ.

Ο Κενυάτης Νιάνζ επέστρεψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού

Ο Μοχάμεντ Κατάνια Νιάνζ που κατάγεται από την Κένυα και είχε προπονηθεί και στο πρόσφατο παρελθόν με τον Παναθηναϊκό, επέστρεψε και πάλι στις προπονήσεις των πράσινων, εδώ και περίπου μία εβδομάδα.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός, που έχει περάσει για λίγο από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, θεωρείται αρκετά ταλαντούχος και έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως το προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκό δεν τον υπολογίζει για την πρώτη ομάδα, καθώς δεν φαίνεται πως μπορεί να προσφέρει άμεσα.

Μετά τα δοκιμαστικά που είχε περάσει τον Σεπτέμβρη και η παρουσία του ήταν πετυχημένη επέστρεψε ξανά στο προπονητικό του Παναθηναϊκού και είναι πιθανό να παραμείνει στην ομάδα, αν κριθεί από το προπονητικό τιμ πως αξίζει να επενδύσουν πάνω του.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.722 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Κενυάτης βγήκε από τις ακαδημίες του Aspire και στο παρελθόν έχει βρεθεί στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών κλαμπ, χωρίς ωστόσο να υπογράψει κάπου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.