ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εκδικάζεται η έφεση του Ρινάλντι, προς συμβιβασμό με Στραματσόνι

Ο Παναθηναϊκός έχει να «αντιμετωπίσει» τους Ρινάλντι και Στραματσόνι, με την έφεση του πρώτου να εκδικάζεται σήμερα, την ώρα που υπάρχει έδαφος συνεννόησης με τον Ιταλό προπονητή.

Εκδικάζεται η έφεση του Ρινάλντι, προς συμβιβασμό με Στραματσόνι

Η Επιτροπή Εφέσεων εκδικάζει σήμερα (5/2) την έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ που άσκησε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Λαουτάρο Ρινάλντι.

Οι πράσινοι οφείλουν να καταβάλλουν στον Αργεντινό ένα ποσό που αγγίζει τις 530.000 ευρώ από τα συνολικά 620.000 ευρώ που αξίωνε ο παίκτης.

Ωστόσο η υπόθεση αυτή αναμένεται να αναβληθεί καθώς ο δικηγόρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκού αναμένεται να ζητήσει αναβολή λόγω προσωπικού προβλήματος, εφόσον συναινέσει και η πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.496 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την άλλη, στο μέτωπο του Αντρέα Στραματσόνι φαίνεται να υπάρχει θετικό κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Ιταλός προπονητής αξιώνει και αυτός μέσω προσφυγής το ποσό των 585.000 ευρώ από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ωστόσο γίνονται προσπάθειες συμβιβασμού μεταξύ των δύο πλευρών, με το έδαφος να είναι πρόσφορο για την επίτευξη κάποια καλύτερης συμφωνίας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.